Jij bent hét gezicht van de beveiliging op het gebied van evenementen en projecten.

Security Manager

Solliciteer

👮‍♀️ Manager

📍 Zeeland

🕒 Fulltime

💰 3.700 - 4.500
per 4 weken

Security Manager Evenementen en Projecten

Heeft veiligheid in het publieke domein geen geheimen voor jou? Wil jij jouw expertise inzetten voor evenementen en projecten? Zoek je ruimte voor jouw drive en ondernemersgeest? Grijp dan deze kans in de rol van Security Manager bij DeltaSafe.

Dit neem je mee:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Een beveiligingsdiploma (mbo 2) of bent bereid deze te halen.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Ervaring met leidinggeven in de veiligheidssector, zoals justitie, beveiliging, defensie of politie. Je hebt kennis van de veiligheidsbranche.
 • Een gunfactor. Jij hebt het vermogen om mensen voor je te winnen en enthousiast te maken.
 • Je bent fysiek fit en vaardig in verdedigingssporten. Je straalt autoriteit uit.
 • Doorzettingsvermogen en een ondernemersgeest: jij geniet van de vrijheid en verzilvert de vele kansen in de markt.
 • Je kunt een VOG overleggen.

Dit krijg je terug:

 • Salaris tussen de € 3.700 en € 4.500 op basis van 152 uur per 4 weken.
 • Aantrekkelijke bonusstructuur.
 • 24 vakantiedagen.
 • Pensioensopbouw conform CAO particuliere beveiliging.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Reis- en tunnelkostenvergoeding.
 • Ondersteuning in jouw rol. Je krijgt toegang tot onze kennis en ons netwerk en zijn bereid te investeren in nieuwe initiatieven.
 • Gedreven collega’s die trots zijn om bij Delta Safe te werken en een bijdrage willen leveren aan het succes van deze opdracht.

Geen dag is hetzelfde. Ik hou van het spel tussen het belang van de klant, dat van de organisatie en dat van de medewerker. Het is een uitdaging om de planning rond te krijgen en geeft een kick als dat lukt.

— Michelle, planner

Solliciteer

Jouw baan als Security Manager

Jij zet een economisch gezonde afdeling op, binnen DeltaSafe. Als manager ben jij hét gezicht van de beveiliging op het gebied van evenementen en projecten.


Concert at SEA, de Giro d’ Italia in Middelburg, het Zeeland Nazomer Festival , bevrijdingsfestival en een bezoek van de Koninklijke familie: jij maakt het mogelijk. Je wordt manager van evenementenbeveiliging en projecten, zoals vluchtelingenopvang, onderhoudstops bij fabrieken of incidenten. Je maakt gebruik van het netwerk en onze jarenlange sterke reputatie als grootste partij op het gebied van evenementenbeveiliging in Zeeland. Je draait zelfstandig de afdeling en kunt voortbouwen op de jarenlange ervaring en het netwerk van de eigenaren. Met jouw ondernemersgeest en onze ondersteuning, benut je de kansen die je ziet.

Dat doe je door:

 • Werven van personeel. Bij evenementen zijn we nog steeds vertegenwoordigd. Corona heeft echter een negatief effect gehad op het aantal beschikbare evenementenbeveiligers. We hebben alles in huis om weer marktleider te worden, de grootste uitdaging is het vinden van nieuw personeel. Daar is focus voor nodig.
  Jouw doel is: een pool opbouwen van beveiligers en servicemedewerkers. Dat doe je op diverse manieren, zoals huidige beveiligers extra compenseren voor projecten, opleiden van zij-instromers en inlenen bij andere partijen. Je krijgt de vrijheid om zaken op te tuigen, je creativiteit in te zetten en advies in te winnen. Je voert sollicitatiegesprekken met potentiële nieuwe medewerkers. Wordt iemand aangenomen? Dan nemen je collega’s de contacten van je over.
 • Het zelf aanwezig zijn als leidinggevende en /of aanspreekpunt op locatie.
 • Voorbereiden en begeleiden bij evenementen en projecten. Je maakt werkinstructies voor je collega’s. Je adviseert belanghebbenden zoals gemeentes, politie en organisaties over veiligheidsplannen. Regelmatig sluit je aan bij veiligheidsoverleggen met meerdere organisaties. Je schat risico’s in en adviseert op het gebied van beveiliging. Jouw ervaring en vooruitziende, nuchtere blik maken je een gewilde gesprekspartner.
 • Je bent verantwoordelijk voor training en cursussen van de medewerkers en zorgt voor kennisoverdracht.
 • Netwerken. Jij bindt een vast netwerk van betrouwbare partners aan ons. Je voert zelfstandig gesprekken met bestaande en potentiële opdrachtgevers en inventariseert hun behoefte aan de inzet van beveiligers en servicemedewerkers. Ook haal je de contacten aan met subcontractors en opleiders in de branche. Dat betekent dat je regelmatig onderweg bent. Zodra je een opdracht hebt binnengehaald, bespreek je deze met planning draag je hem aan hen over.

Rustigere tijden in de winterperiode benut jij voor het uitwerken van strategieën en nieuwe ideeën. Zoals het zelf opleiden van medewerkers of opzetten van een wervingscampagne.  

Je kent je klanten goed en het contact is heel laagdrempelig en persoonlijk. Je kan in principe zo naar een locatie rijden om iets te vragen. Ook met de beveiligers heb je goed contact, het is heel vertrouwd.

— Michelle, planner

Over werken bij DeltaSafe

In 2001 startte Bert Graaff met DeltaSafe. Wat begon bij het inzetten van horecaportiers, werd al snel een stap naar de beveiliging bij evenementen en vervolgens de meest uiteenlopende projecten en objecten. Het werkgebied is Zeeland en het westen van Noord-Brabant en incidenteel in de rest van Nederland.

Met meer dan 150 medewerkers zijn we hét toonaangevende Zeeuwse beveiligingsbedrijf, gevestigd in Middelburg. We zijn zichtbaar en onzichtbaar aanwezig op evenementen, bij bedrijven, overheid en op terreinen. We zijn een groeiend bedrijf. De focus ligt hierbij op kwaliteit en vernieuwing om de veiligheid van mensen, processen en materieel 24/7 te garanderen. Kenmerkend is onze persoonlijke aandacht voor medewerkers en opdrachtgevers: beveiliging is maatwerk.

Interesse?
Laat dan hier je gegevens achter! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Een screening van de Politie maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bert Graaff, directeur: 06-21 23 53 97 | b.graaff@delta-safe.nl

Lees het verhaal van Michelle, Planner bij DeltaSafe:

Geen dag is hetzelfde. Ik hou van het spel tussen het belang van de klant, de organisatie en de medewerker. De planning rondkrijgen is steeds weer een uitdaging, maar het geeft een kick als dat lukt met tevreden medewerkers. Natuurlijk komt het ook voor dat een collega het niet eens is met een beslissing. Dan kun je terugvallen op een van de twee operationeel managers. Die gaat met de medewerker in gesprek, zodat jij de discussie niet aan hoeft te gaan.

Als iemand zich ziek meldt moet je 4-5 stappen vooruitdenken voor een goede oplossing. Je hebt soms overtuigingskracht nodig om je collega’s te bewegen om een gat op te vullen. Je houdt de menselijke kant goed in de gaten: flexibele medewerkers bied je flexibiliteit terug. Het is geven en nemen.

Ik werk prettig samen met mijn collega's op kantoor. Er is ruimte voor een grapje en een grolletje. Als er gewerkt moet worden, dan gaan we er met z’n allen keihard voor. Wanneer je aan het einde van de middag een ad hoc-klus binnenkrijgt, pakt iedereen de telefoon om je te helpen. Niemand heeft hier een 9 tot 5 mentaliteit. Dat wil niet zeggen dat we doorwerken tot laat in de avond, maar we staan er allemaal voor open om even een sleutel naar kantoor te brengen tijdens een beschikbaarheidsdienst. Of om een collega wat later te bellen.

Twee keer per jaar is er een borrel en barbecue voor het personeel. Met mijn collega's van kantoor gaan we wel eens uit eten of iets leuks doen.

We zijn een echt Zeeuws bedrijf en dat werkt heel fijn. Je kent je klanten goed en het contact is heel laagdrempelig en persoonlijk. Je kan in principe zo naar een locatie rijden om iets te vragen. Ook met de beveiligers heb je goed contact, het is heel vertrouwd.

Bekijk de andere vacatures