Vertrouwen en respect.

Dat is het fundament van samenwerken bij DeltaSafe. Ons werk is divers, net als onze collega's.

Vertrouwen en respect.

Dat is het fundament van samenwerken bij DeltaSafe. Ons werk is divers, net als onze collega's.

Dit zeggen je collega's:

Marco (51), Havenbeveiliger

"Mijn werk is ontzettend gevarieerd. Gisteren had ik het Ministerie van Defensie van een Europees land aan mijn balie. Regelmatig komt er hooggeplaatst bezoek langs. Het meeste werk op de werf wordt gedaan door onderaannemers, die komen van over de hele wereld. Zij mogen alleen aan de slag met een geldige werkvergunning en als ze de veiligheidsfilm hebben gezien. Je wilt dat iedereen de veiligheidseisen begrijpt, ondanks al die talen. Als er een ongeluk plaatsvindt zonder dat de mensen een veiligheidsfilm hebben gezien, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Voor de persoon, maar ook voor het bedrijf. Als iemand binnenkomt zonder geldige legitimatie, daar zijn enorme boetes voor.

Wat mij het meest aantrekt in dit werk, is de afwisseling. Je hebt er geen idee van wat er allemaal bij komt kijken. Je krijgt veel verschillende alarmen en allerlei mensen voor je neus. Vrachtwagens en onderaannemer uit allerlei landen en met allemaal eigen restricties. We visiteren collega’s, lopen brand- en sluitrondes, houden de monitoren in de gaten.

Ik heb binnen DeltaSafe altijd de juiste uitdagingen gekregen. Nu zit meer op één object. En voor mij is dat prima. Ik zit hier goed."

Bekijk de vacatures

J., Beveiliger vitaal object

"Om hier te werken moet je sterk in je schoenen staan. Mensen aan durven spreken: nee is nee. Luisteren naar je onderbuikgevoel. Alert blijven op verdachte figuren die rond kunnen lopen, het is wel een hoog risico object. Op verjaardagen vertel ik ook niet dat ik hier werk. Ik loop er niet mee te koop, maar ik ben er wel trots op.

Je staat steeds op scherp, je weet niet wat er op je afkomt. Van onaangekondigde brandweeroefeningen tot het verlenen van eerste hulp. Dat kan zijn bij iemand die last heeft van zijn hart of een open wond. Het komt gelukkig niet vaak voor, maar je moet wel paraat staan. Iemand belt het alarmnummer en jij helpt diegene. Ik vind het mooi dat je zo kunt helpen.

Door het ploegenrooster is dit werk ideaal om te combineren met mijn gezin. Ik weet voor een heel jaar wanneer ik moet werken. Daardoor kan ik een midweek weg zonder dat het me verlofdagen kost en mijn dochter naar school brengen of ophalen. Ons team staat voor elkaar klaar: iedereen werkt mee, ook de leidinggevenden. Als er iets speelt thuis, houden we daar rekening mee. We zijn bereid een extra dienst te draaien of onderling te ruilen. En ook buiten werktijd pakken we regelmatig een terrasje samen."

Wilco (25), Evenementenbeveiliger

"Het hoogtepunt uit mijn carrière is toch wel dat ik meerdere keren naast het koningshuis mocht lopen. Dan moet je je echt even in je arm knijpen. 'Doe ik dit echt'?

Ik werk als Evenementenbeveiliger naast mijn baan als Objectbeveiliger. Je groeit enorm in deze functie als persoon. Voor je zelfvertrouwen is dat zo mooi om te doen. Soms ben je kapot van de spierpijn, van het stil staan. Maar je groeit enorm door wat je meemaakt. En dat is het allemaal waard.

Ik hoop oprecht dat mensen ons niet nodig hebben. Dat is de verkeerde beeldvorming van ons vak, dat we graag fysiek ingrijpen. Maar ik haal juist voldoening uit de omgang met mensen. Een goede sfeer onder de bezoekers. Bijvoorbeeld bij Concert at Sea, als je ziet dat mensen om je heen het naar hun zin hebben. Daarvoor staan we er, hiervoor ben ik er.

Je maakt veel leuke dingen mee. Ik weet nog toen we Kim Wilde beveiligden, een bekende actrice die te gast wat bij Film by the Sea. We stonden als beveiligers op de gang en toen ze daarachter kwam, liet ze ons stiekem binnen op haar kamer. Ze pakte haar fotoalbums erbij en ging foto’s van vroeger laten zien aan ons. Foto’s met Dior en Gucci, de grootheden van toen. Na die avond had ik er een nieuwe oma bij.

We hebben ook beveiligd bij een grote voetbalclub. De sfeer van de supporters daar is heel intens. Je bent óf hun grootste vriend: alles is perfect en na de wedstrijd drink je samen een biertje. Maar de sfeer kan in één keer omslaan. Ik ben daar niet bang voor, je bent ervoor opgeleid en je kent de ervaring van jezelf en collega’s. Je bent nooit alleen, dat is het belangrijkste. De kans op klappen bestaat. Als je op elkaar ingespeeld bent, weet je van elkaar wat je denkt en gaat doen. Het is bijna eng, hoe goed je iemand gaat kennen als je samenwerkt. Eén blik is genoeg."

Peter (56), Objectbeveiliger jeugdzorg

"Deze lokatie is 24 uur in beweging. Heel onvoorspelbaar. Wij zitten op de centrale post, zien iedereen die binnenkomt en alle telefoontjes gaan langs ons.

Het werk op dit object is wel echt een andere tak van sport dan gewone beveiliging. Het is eerder te vergelijken met detentie, maar dan voor jongeren van 12-18 jaar. Meestal voelen we het wel aan als iemand raar reageert, niet goed in zijn vel zit. We reageren op dat gevoel. Ook zijn er kamers met camerabewaking. Dan houden wij ze in de gaten. Als je denkt dat iets niet klopt, ga je ernaartoe. Het kan heel heftig zijn wat je ziet. Daar moet je je van bewust zijn als je als beveiliger bij ons werkt. Sommige mensen kunnen ertegen, andere mensen absoluut niet.

Er lopen hier ook boefjes rond: drugs, inbraak, overvallen. Maar ook jongeren die drugsverslaafd zijn. Of die zo in de knoop zitten dat ze zich iets aandoen. Jongeren die uit het loverboycircuit of mensenhandel gehaald worden.

En het is niet allemaal zwaar hoor. In het weekend koken de groepen zelf en dan eten wij mee. De jongeren zijn dan heel trots als ze een bordje eten naar je brengen. Dat is zo leuk om te zien. 

Maar je moet dit wel kunnen. En een beetje gek zijn om alles wat je ziet, hoort en meemaakt, niet mee naar huis nemen. Je moet humor hebben en kunnen lachen. Je moet er los mee om kunnen gaan, want het is niet anders.”

Shanice (27), Medewerker receptie en beveiliging:

"In mijn eerste 3 jaar heb ik alles aangepakt wat ik kon aanpakken. Ik heb belachelijk hard gewerkt, moet ik nu zeggen. Waar ze me voor vroegen, daar ging ik heen. Of het nu op een fabrieksterrein was bij een hek, of op een evenement. Ik vond het allemaal prima, zelfs de rotklusjes. Ik draaide mijn hand nergens voor om.

Nu werk ik alweer 5-6 jaar op hetzelfde object, op het hoofdkantoor van een grote scheepsbouwer in Vlissingen. Het voelt eigenlijk meer of ik bij hen in dienst ben dan bij DeltaSafe. Dat krijg je als je vast op een object zit, ik ken alle mensen van kantoor en heb het goed naar mijn zin.

Je wordt ook ouder en nu is mijn eerste kindje op komst. Ik heb behoefte aan meer vastigheid en geen zin meer om op verschillende objecten te zitten. Ik krijg waardering voor mijn werk. Soms moet ik iemand aanspreken omdat de persoon zich niet aan het veiligheidsprotocol heeft gehouden. Dat wordt gepikt, de sfeer is goed.

Het is in de beveiliging vaak alles of niets. Soms heb je weleens niets te doen. Dan moet je nog steeds alert zijn en het jezelf niet te makkelijk maken. En soms is het heel erg druk, dan staat de hele hal hier vol. Dan moet je rustig blijven en je ding blijven doen. Meer dan je best kun je niet doen. En je werkt altijd samen met je collega’s, samen krijg je het meeste opgelost."

Klaar om het verschil te maken?

Laat je gegevens achter en ontdek of we een match zijn.

We leren je graag kennen!

Binnen 3 dagen bellen we je om kennis te maken.

Please complete the reCAPTCHA challenge